Jumalan kohtaamisen viikonloppu

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho, Suomi

Kristikansa tarvitsee Jumalan voimallista kohtaamista tämän ajan keskellä. Nyt meillä on mahdollisuus varata viikonloppu Jumalan kohtaamista varten. Päivillä rukousta, opetusta ja ylistystä. Mukana: Harri Rämö, Teppo Lehtomäki ja Santtu Theslund. Varaa majoitus ennakkoon! Majoitus ja ruokailut yht. 37,50 euroa/päivä tai 75 euroa/viikonloppu (pe–su). Majoittuvalla omat liinavaatteet. Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus(at)onewaycenter.fi tai puhelimitse numerosta 050 […]

Vanhimmistopäivät

Päivät on tarkoitettu One way-seurakuntien vanhimmistossa mukana oleville sekä vanhimmuuden kutsua kantaville veljille. Opettamassa päivillä Raimo Rahnasto. Varaa majoitus ennakkoon! Vanhimmistopäivien hinta 45 euroa. Majoittuvalla omat liinavaatteet. Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus(at)onewaycenter.fi tai puhelimitse numerosta 050 479 0951 (ti-to klo 9-14).  

Vastuunkantajien päivät

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho, Suomi

Poikkeuksellisesti vain One Wayn työssä vastuuta kantaville tarkoitettu rakentumispäivä. Mukana One Wayn pastoreita ja evankelistoja. Opetuksellinen päivä on lauantaina. Päivät ovat ilmaiset Varaa majoitus ennakkoon! Majoittuvalla omat liinavaatteet. Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus(at)onewaycenter.fi tai puhelimitse numerosta 050 479 0951 (ti-to klo 9-14).  

Nuorten ja nuorten aikuisten päivät

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho, Suomi

Tule rakentumaan yhteisestä uskosta ja verkostoitumaan samanikäisten kanssa. Päivillä opetusta, rukousta, ylistystä ja mukavaa yhdessäoloa. Mukana: Joonatan Aapa, Eeli ja Anni Leskinen, Jari Korho- nen ja Teppo Lehtomäki Varaa majoitus ennakkoon! Majoitus ja ruokailut yht. 37,50 euroa/päivä tai 75 euroa/viikonloppu (pe–su). Majoittuvalla omat liinavaatteet. Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus(at)onewaycenter.fi tai puhelimitse numerosta 050 479 0951 […]

Raamattukoulu

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho, Suomi

Tällä jaksolla perehdytään seurakuntaan hengellisenä kotina. Sukellamme 1. Korinttilaiskirjeeseen aiheen tiimoilta. Kurssilla opettajina ovat Teppo Lehtomäki, Ensio Manni, Jari Välilä, Jari Korhonen ja Allan Lindberg. Ilmoittautuminen ja majoituksen varaus poikkeuksellisesti: toimisto(at)onewaymission.fi Lähijakson hinta: 160 € (sis. majoituksen, opetuksen ja ruokailun)