Vanhimmisto-tapahtuma

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Seurakuntatyöstä vastuuta kantavien opetus- ja varustamistapahtuma. Mukana Jari Välilä ja Teppo Lehtomäki. Varaa majoitus ennakkoon! Majoitus ja ruokailut yht. 35 euroa/päivä tai 70 euroa/viikonloppu (pe–su). Majoittuvalla omat liinavaatteet. Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus@onewaycenter.fi tai puhelimitse numerosta 050 479 0951 (ti-to klo 9-15).

Lähetystapahtuma: Venäjä, Ukraina

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Kaikille Venäjän ja Ukrainan -työstä kiinnostuneille. One Wayn Venäjän-työ on useista syistä johtuen pysähdyksissä. Pohdimme työn aloittamista Ukrainassa ja/tai Suomen ukrainalaisten parissa. Tarkoitus on yhdessä muistella menneitä ja suunnitella tulevaa. Tarjolla on lounas ja iltapäiväkahvi, yht. 10,50 €. Jotta osaamme varata sopivan määrän ruokaa, ilmoittauduthan ruokailuun etukäteen sähköpostitse majoitus@onewaycenter.fi tai puhelimitse 050 479 0951 (ti-to […]

Armolahjat käyttöön 2

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Opetusta armolahjoista ja niiden käytöstä sekä rukousta armolahjoja kaipaavien puolesta. Mukana mm. Markus Sainio, Teppo Lehtomäki ja Jari Lindroos. Viikonlopun aikana opetamme profetian -, viisauden - ja terveeksi tekemisen lahjoista. Varaa majoitus ennakkoon! Majoitus ja ruokailut yht. 35 euroa/päivä tai 70 euroa/viikonloppu (pe–su). Majoittuvalla omat liinavaatteet (lakanat, tyynyliina, pyyhe). Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus@onewaycenter.fi (ilmoita […]

Vastuunkantajapäivät

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Poikkeuksellisesti vain One Wayn työssä vastuuta kantaville tarkoitettu rakentumistapahtuma. Mukana One Wayn koko johtotiimi sekä kaikki pastorit ja evankelistat.

Evankelistakurssi

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Evankelioinnista kiinnostuneita varustava ja rohkaiseva kurssi. Mukana Markus Sainio, Teppo Lehtomäki, Jari Lindroos ym. Jokainen osallistuja tarvitsee seurakunnan suosituksen. Lisätietoja: markus.sainio@rukoushuone.fi ja puh. 040 412 0885. Varaa majoitus ennakkoon! Majoitus ja ruokailut yht. 35 euroa/päivä tai 70 euroa/viikonloppu (pe–su). Majoittuvalla omat liinavaatteet. Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus@onewaycenter.fi tai puhelimitse numerosta 050 479 0951 (ti-to klo […]

Esirukousviikko

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Rukousta, yhteislaulua, yhdessäoloa ja rakentumista yhdessä. Mahdollisuus osallistua myös vapaaehtoisiin pieniin talkootehtäviin. Mukana vastuunkantajia eri puolilta Suomea. Varaa majoitus ennakkoon! Majoitus on ilmainen, ruokailu 10€/vrk. Majoittuvalla omat liinavaatteet. Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus@onewaycenter.fi tai puhelimitse numerosta 050 479 0951 (ti-to klo 9-15).

Sielunhoitoseminaari

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Opetusta sielunhoidosta sekä sielunhoitotyöstä kiinnostuneiden ja sitä tekevien rakentamista ja varustamista. Mukana Jari Välilä ja Ensio Manni. Varaa majoitus ennakkoon! Majoitus ja ruokailut yht. 35 euroa/päivä tai 70 euroa/viikonloppu (pe–su). Majoittuvalla omat liinavaatteet. Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus@onewaycenter.fi tai puhelimitse numerosta 050 479 0951 (ti-to klo 9-15).

Nuorten leiri

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Nuoria ja nuoria aikuisia varustava tapahtuma. Mukana Teppo Lehtomäki ja Markus Sainio.  

Eläkeläispäivät

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

"Vielä vanhuudessaan he tekevät hedelmää, ovat mehevät ja vihannat" (Ps92:15) Mukana Tapani Suonto, Santtu Theslund, Sirkka-Liisa Virta ja Sirpa Andelin. Tapahtuma päättyy Messia -oratorioon Hauhon kirkossa su klo18 Majoitus ja ruokailut yht.35€/vrk tai 70€/viikonloppu. Ilmoittautua voit osoitteesseen majoitus@onewaycenter.fi tai puhelimella nro 050 479 0951 (ei tekstiäviestillä) (ti-to 9-15)

Messias -oratoria

Hauhon Kirkko Danielson Kalmarintie 1, Hauho

One Voice -kuoro ja Hauhon kirkkokuori säestäjien ja oopperavoimien vahvistamina. Ilmainen pääsy!

Itsenäisyyspäivän juhla

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Tervetuloa viettämään itsenäisyyspäivän juhlaa Hauholle ti 6.12. klo 15!  Ohjelmassa on musiikkia, puheita, rukousta isänmaan puolesta sekä juhlakahvit. Mukana ovat Teppo Lehtomäki ja Tapani Suonto, sekä musiikissa Hope Singers.

Esirukousviikko

One Way Center Vihniöntie 4, Hauho

Rukousta, yhteislaulua, yhdessäoloa ja rakentumista yhdessä. Mahdollisuus osallistua myös vapaaehtoisiin pieniin talkootehtäviin. Mukana vastuunkantajia eri puolilta Suomea. Varaa majoitus ennakkoon! Majoitus on ilmainen, ruokailu 10€/vrk. Majoittuvalla omat liinavaatteet. Varaa majoitus sähköpostitse osoitteesta majoitus@onewaycenter.fi tai puhelimitse numerosta 050 479 0951 (ti-to klo 9-15).